Doorgaan naar content

Vergroot je sales door branding

Branding: een must als je je wilt onderscheiden. Tijdens deze online workshop legt Juliette Schraauwers, expert op het gebied van branding, uit wat branding is, hoe je een brand ontwikkelt rondom je product, hoe je dat effectief inzet om fans van je brand te realiseren.

Vergroot je sales door branding - Food Forum
18 mei 2021
Vergroot je sales door branding - Food Forum
09:00 - 13:00
Vergroot je sales door branding - Food Forum
Online
Inhoud Flevourbox

Het is belangrijk om de consument aan te spreken via een van gevoel, stijl en voorkomen. Zonder branding wordt het aankopen een prijsvergelijkingsmechanisme.

 

Share

Toegevoegde waarde

Zonder branding wordt het aankopen een prijsvergelijkingsmechanisme. Met branding kun je toegevoegde waarde duidelijk maken. We maken een start met het creëren van de ‘brand’ van de ondernemer. De stappen om de ‘brand’ tot leven te brengen worden toegelicht; onder andere het inzetten van de juiste kanalen, het vormgeven van de content. Ook tools die nodig zijn om dit te realiseren worden toegelicht en er wordt een start gemaakt met het creëren van uw eigen brandstory.

Aanmelden

Aanmelden kan tot uiterlijk 10 mei via het formulier op de website van provincie Flevoland .

Flevoland, proefkeuken voor succes

De workshop maakt onderdeel uit van serie van 4 interactieve workshops van het programma ‘Recipe for succes’. De workshops zijn bedoeld voor ondernemers die in de agri-en foodsector een bedrijf hebben of nauw betrokken zijn bij de strategische kant bij een bedrijf. Met deze workshops willen we de korte keten en het netwerk verbreden en versterken.

 

 

Vergroot je sales door branding - Food Forum

Soon

On this moment we have no activities planned