Doorgaan naar content

Online opening Food Forum

Op 4 juni 2021 opende commissaris van de Koning Leen Verbeek paviljoen Food Forum. Gedeputeerde Jan-Nico Appelman ontving samen met gespreksleider Lotte Sluiter verschillende gasten. Via YouTube zijn de opnames terug te kijken.

Online opening Food Forum Live

Op 4 juni 2021 opende commissaris van de Koning Leen Verbeek het Flevolandse paviljoen Food Forum online. Tijdens de talkshow ontving gedeputeerde Jan-Nico Appelman samen met gespreksleider Lotte Sluiter verschillende gasten. Zij vertellen over het bijzondere ontwerp en de bouw en over wat er voor en tijdens Floriade te doen is.

Kansen voor Flevoland

Commissaris van de Koning Leen Verbeek en gedeputeerde Jan-Nico Appelman vertellen over het belang van Floriade Expo 2022 en paviljoen Food Forum voor Flevoland.

Ontwerp en bouw Food Forum

Architect Eline Strijkers van DoepelStrijkers en Jorrit Oversteeg van Strukton Worksphere vertellen over het bijzondere ontwerp en circulair bouwen.

Food Forum en Floriade Expo 2022

Hans Bakker (directeur Floriade Expo 2022), Ellen Tijkotte (projectleider provincie Flevoland) en Marco Smit (directeur Horizon Flevoland) vertellen over wat er te doen is voor en tijdens Floriade. En over de kansen voor ondernemers.

Regionaal voedsel

Bauke van der Veen van Vereniging Flevofood vertelt over belang van korte voedselketens. Chef-kok Sharon de Miranda kookt heerlijke gerechten van mooie duurzame Flevolandse producten.

Flevo Campus

Lenno Munnikes, directeur Flevo Campus vertelt over deze kennishub voor stedelijke voedselvraagstukken. Speciale aandacht is er voor de start van De Village. De plek op Flevo Campus waar startende voedselondernemers begeleid worden om hun innovaties verder uit te werken.