Doorgaan naar content

Ondernemers van eigen Zeebodem

Flevoland kent legio ondernemers wiens wortels elders in Nederland liggen, maar hier hun ondernemershaven vonden. In deze talkshow nemen we de tijd voor de verhalen van voedselondernemers die al zeer lang of juist net zijn komen ondernemen. Wat bracht hen naar Flevoland? Welke hobbels en overwinningen staan op hun lijst? Wat kunnen collega-ondernemers daarvan leren? In een diepte interview vragen we de ondernemer het hemd van het lijf en leren we zowel de mens als het zakelijke brein achter de ondernemer kennen. We sluiten altijd af met de vraag: wat heb jij nodig voor een goede toekomst van je bedrijf, en kan het kijkerspubliek je helpen?

Komende aflevering

De serie bestaat uit online talkshows. Wanneer de komende afleveringen, is te vinden in de agenda.

Aflevering terugkijken

U kunt ook eerdere aflevering terugkijken.

Ondernemers van eigen Zeebodem #1 Familie Van Tilburg

Ondernemers van eigen Zeebodem #2 Lia Smit

Ondernemers van eigen Zeebodem #3 Fadi Yassin

Meer weten over ons programma?

In de agenda treft u naast bijeenkomsten die Provincie Flevoland en haar partners zelf organiseren, ook interessante bijeenkomsten die door derden georganiseerd worden. Houd deze agenda in de gaten.

Toon volledig programma

Op zoek naar een unieke locatie?

Door het gebruik van natuurlijke materialen en de ademende leemgevel heeft Food Forum een gezond binnenklimaat. U kunt bij ons terecht voor werkplekken, om te vergaderingen en voor uiteenlopende evenementen.

Toon alle zalen

  • Food Forum is het paviljoen van

    provincie flevoland

  • Food Forum is onderdeel van

    Flevo Campus

  • Food Forum is de Flevolandse inzending voor

    Floriade