Doorgaan naar content

Workshop ‘Veelzijdig Quinoa’ 4 juli 2023

Veelzijdig? Ja dat is Quinoa zeker. Deze graansoort is waanzinnig voedzaam, goed voor het milieu, extreem lekker en betaalbaar voor iedereen!

Tijdens de workshop neemt Corné Overbeeke je mee op reis over de wereld en zijn liefde voor Quinoa. Claudia Arkesteijn is ook aanwezig en vertelt over haar passie voor gefermenteerde voeding waar ze onder andere ook quinoa tempeh maakt. Deze boeiende gratis workshop wil je niet missen.

Het is de afkorting van Claudia Arkesteijn. Eigenaresse en oprichtster van CLARK fermentation. Tijdens de studie voeding en dietetiek werd de interesse voor gezonde voeding aangewakkerd. En wat is er gezonder dan gefermenteerde voeding?! Wat begon als hobby werd al snel een missie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de geweldige smaken en gezondheidsvoordelen van fermenteren. Met dit doel werd CLARK fermentation in 2017 opgericht.

Gastsprekers tijdens deze workshop

Corné Overbeeke is samen met zijn vader eigenaar van Quinoa Holland in Flevoland. Na veel onderzoek is het hun gelukt om op biologische wijze geteelde volkoren Quinoa op Flevolandse grond te telen. Hun missie is om lokaal, gezond en eerlijk geteelde quinoa voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar te maken.

Claudia Arkesteijn is eigenaresse en oprichtster van CLARK fermentation. Tijdens de studie voeding en dietetiek werd de interesse voor gezonde voeding aangewakkerd. En wat is er gezonder dan gefermenteerde voeding?! Wat begon als hobby werd al snel een missie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de geweldige smaken en gezondheidsvoordelen van fermenteren. Met dit doel werd CLARK fermentation in 2017 opgericht.

Programma

14:00 – 14:15 uur       Inloop

14:15 – 15:15 uur        De wereld van Quinoa in één uur met Corné Overbeeke en Claudia Arkesteijn

15:15 – 16:00 uur       Smakelijk eten met Quinoa door chef-kok Sharon de Miranda

Nog niet aangemeld? Doe dat dan direct via deze link.

Blijf op de hoogte

Op onze nieuwspagina staat wat er gebeurt in Food Forum.