Doorgaan naar content

Connect B2B

Horizon Flevoland ontwikkelt en voert, namens de provincie Flevoland, gedurende Floriade het business to business programma uit voor en met het Flevolandse bedrijfsleven. Het doel is om maximaal impact te realiseren op de economische ontwikkeling van de regio en de ondernemers.

Samen met Flevolandse bedrijfsleven

In het business to business programma organiseert Horizon Flevoland samen met Flevolandse ondernemers evenementen rondom hun expertise of innovatie. Dit kan op het Floriade terrein zelf, maar met een ‘tour de province’ kunnen ondernemers ook (inter)nationaal bezoek ontvangen op hun eigen locatie.

Beeldmerk Connect B2B

De Connect B2B app, het platform voor het Flevolandse bedrijfsleven tijdens Floriade

Wil jij tijdens Floriade Expo 2022 jouw bedrijf en bedrijfsactiviteiten onder de aandacht brengen bij andere Flevolandse ondernemers? Pak jouw kans en download de Connect B2B app. Deze app is speciaal voor het business to business programma Floriade Expo 2022 ontwikkeld en is hét platform voor het Flevolandse bedrijfsleven tijdens Floriade. In deze app kun je niet alleen alle evenementen op en rondom Floriade vinden en je daarvoor inschrijven, maar ook jouw bedrijf en bedrijfsactiviteiten onder de aandacht brengen bij andere Flevolandse ondernemers en met hen netwerken door middel van de matchings- en netwerkfuncties.

Download in de App Store

Ontdek het op Google Play

Blijf op de hoogte

Op onze nieuwspagina staat wat er gebeurt in Food Forum.