Doorgaan naar content

Contact en route

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over Food Forum? Wij helpen u graag verder.

Route

Paviljoen Food Forum ligt op het Floriade terrein.  Het bezoekadres is Arboretum West 100, 1325 WB Almere. Stel uw navigatie in op het adres Lesplaats, Almere. Daar kunt u de auto parkeren en vervolgens loopt u richting het water en daar start de looproute (ca. 10 minuten) naar Food Forum. De route is met bordjes aangegeven. Let op: Food Forum ligt op Floriade Expo 2022 dat volop in aanbouw is. Houd rekening met bouwwegen en bouwverkeer.

Openbaar vervoer

Paviljoen Food Forum ligt ca. 15 minuten lopen vanaf busstation ’t Oor in Almere.

Openingstijden

Paviljoen Food Forum is vanaf begin juni tot 1 september 2021 geopend van woensdag tot en met vrijdag van 09.00 – 17.00 uur. Daarna van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 17.00 uur. Food Forum is gesloten van 26 juli tot 8 augustus en van 25 december 2021 tot 2 januari 2022.

Meer weten over ons programma?

In de agenda treft u naast bijeenkomsten die Provincie Flevoland en haar partners zelf organiseren, ook interessante bijeenkomsten die door derden georganiseerd worden. Houd deze agenda in de gaten.

Toon volledig programma

Op zoek naar een unieke locatie?

Door het gebruik van natuurlijke materialen en de ademende leemgevel heeft Food Forum een gezond binnenklimaat. U kunt bij ons terecht voor werkplekken, om te vergaderingen en voor uiteenlopende evenementen.

Toon alle zalen

  • Food Forum is het paviljoen van

    provincie flevoland

  • Food Forum is onderdeel van

    Flevo Campus

  • Food Forum is de Flevolandse inzending voor

    Floriade