Doorgaan naar content

Contact en route

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over Food Forum? Wij helpen u graag verder.

 • Voor algemene vragen, stuur een mail aan foodforum@flevoland.nl
 • Voor vragen over gebruik werkplekken (ruimte De Aardappel en De Paddenstoel), stuur een mail aan foodforum@flevoland.nl
 • Voor vragen over reserveren van zalen voor bijeenkomsten, stuur een mail aan zakelijk@floriade.com
 • Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden op: 06 – 50 17 87 58

Openingstijden

Paviljoen Food Forum is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 17.00 uur. In verband met geldende Corona maatregelen is Food Forum is gesloten tot en met 25 januari 2022. Bestellen en afhalen is wel mogelijk. U kunt daarvoor mailen naar foodforum@flevoland.nl of bellen op werkdagen van 09.00 – 17.00 uur naar: 06 – 50 17 87 58.

Route

Paviljoen Food Forum ligt op het Floriade terrein.  Het bezoekadres is Arboretum West 100, 1325 WB Almere. Stel uw navigatie in op het adres Lesplaats, Almere. Daar kunt u de auto parkeren en loopt u richting restaurant View en gaat u, voordat u het terrein van View opgaat, rechtsaf het Bergsmapad op. Na ca. 100 meter vervolgt u uw weg naar links over het geasfalteerde pad. Aan het eind ziet u paviljoen Food Forum voor u liggen. De looproute is ca. 10 minuten. Let op: het terrein is voor Floriade Expo 2022 is volop in aanbouw. Houd rekening met bouwwegen en bouwverkeer.

Openbaar vervoer

Paviljoen Food Forum ligt ca. 15 minuten lopen vanaf busstation ’t Oor in Almere.

Klaar voor Floriade Expo 2022

Van 14 februari tot 14 maart 2022 wordt Food Forum ingericht voor de Expo. Er wordt dan hard gewerkt aan de opbouw van de Flevoland Food Experience en boven worden de zalen ingericht voor de zakelijke ontvangsten.  De keuken van Food Forum blijft open voor catering. Zo kunt u blijven genieten van ons Menu voor de Toekomst.

Meer weten over ons programma?

In de agenda treft u naast bijeenkomsten die Provincie Flevoland en haar partners zelf organiseren, ook interessante bijeenkomsten die door derden georganiseerd worden. Houd deze agenda in de gaten.

Toon volledig programma

Op zoek naar een unieke locatie?

Door het gebruik van natuurlijke materialen en de ademende leemgevel heeft Food Forum een gezond binnenklimaat. U kunt bij ons terecht voor werkplekken, om te vergaderingen en voor uiteenlopende evenementen.

Toon alle zalen

 • Food Forum is het paviljoen van

  provincie flevoland

 • Food Forum is onderdeel van

  Flevo Campus

 • Food Forum is de Flevolandse inzending voor

  Floriade