Doorgaan naar content

Flevoland Food Experience

Maak kennis met Flevolandse ondernemers

Voedsel en Flevoland horen bij elkaar. Aangelegd om een belangrijke rol te spelen in voedselproductie. Nu is Flevoland rijk aan bedrijven die ieder op hun manier een bijdrage leveren aan het voedsel van vandaag en morgen. De verhalen in de expositie zijn mogelijk dank zij de medewerking van een aantal (Flevolandse) ondernemers: Agrico research, Andela Techniek & Innovatie, Boerderij van de toekomst / WUR, Campus Almkerk, De Kroes, Fruithal Smits, GEO4A, Hendrik Kramer – Metanoia MDV2, Profytodsd, Schaap Holland, Tolsma-Grisnich, VHG: Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners en Waterschap Zuiderzeeland. Bekijk hier hun verhalen:

Serie Future of Food

In de videoserie Future of Food maakt u kennis met nog meer Flevolandse ondernemers die met passie en bevlogenheid werken aan ons voedsel. De serie geeft inzicht in de complexiteit van het werk, de wereld waar we in leven, de balans tussen hi-tech en ecologie & de mogelijke uitkomsten.

Online expositie

Nieuwsgierig hoe de Flevoland Food Experience er uit zag of nog eens terugkijken? Bekijk dan de online versie van de expositie en wandel er virtueel doorheen.

 

Blijf op de hoogte

Op onze nieuwspagina staat wat er gebeurt in Food Forum.