Doorgaan naar content

Maximale waarde creëren voor jouw klant

Efficiënt en effectief groeien in alle facetten van het bedrijf door middel van experiment.

Maximale waarde creëren voor jouw klant - Food Forum
11 mei 2021
Maximale waarde creëren voor jouw klant - Food Forum
09:00 - 13:00
Maximale waarde creëren voor jouw klant - Food Forum
Online
Inhoud Flevourbox

Tijdens deze online workshop neemt expert Menno Dijkstra, gespecialiseerd in agri- en foodsector, jou mee in de Lean Start-Up methode (experimenteren, meten, weten en opnieuw experiment inzetten tot succesvol).

Share

Experimenteren op kleine schaal

De kern van lean startup is snel leren wat werkt en wat niet. Het innovatieproces wordt helemaal omgedraaid. Je gaat niets achter je bureau bedenken, maar je gaat maken en doen. Experimenteren op kleine schaal. Je gaat dus al de markt op voordat je een goed uitgedacht product hebt. In deze sessie worden o.a. voorbeelden van de ondernemers uit de 1-op-1 begeleiding gebruikt. Zo kan hun korte keten businessmodel direct worden getest. Het doel is om de ondernemers te stimuleren klein te beginnen door het concept eerst te bewijzen voordat er groots wordt ingezet. Op deze wijze voorkom je grote nutteloze investeringen en maak je innovatie behapbaar.

Aanmelden

Aanmelden kan tot uiterlijk 3 mei 2021 voor de online workshop via het formulier op website provincie Flevoland.

Flevoland, proefkeuken voor succes

De workshop maakt onderdeel uit van serie van 4 interactieve workshops van het programma ‘Recipe for succes’. De workshops zijn bedoeld voor ondernemers die in de agri-en foodsector een bedrijf hebben of nauw betrokken zijn bij de strategische kant bij een bedrijf. Met deze workshops willen we de korte keten en het netwerk verbreden en versterken.

Maximale waarde creëren voor jouw klant - Food Forum

Soon

On this moment we have no activities planned