Doorgaan naar content

Inzicht in de mogelijkheden van IT-data voor bereik consumenten en afnemers.

Data is goud! En veel gehoorde uitspraak maar hoe en wanneer kan je de waardevolle data verzamelen?

Food-Tech en data - Food Forum
1 juni 2021
Food-Tech en data - Food Forum
10:00 - 12:30
Food-Tech en data - Food Forum
Online
Flevourbox

Tijdens deze online workshop zetten data-experts Hans van Bragt en Mark Frederiks de tools en technieken uiteen waarmee je data binnen kunt halen in elke stap van de keten: van productie, logistiek, opslag, order-picken, consumentengedrag tot blockchain.

Delen

Concrete handvatten

Met het overzicht van tools en technieken kan jij als producent zelf bepalen waar behoefte aan is. Het is een kennismaking met technologieën die kunnen bijdragen aan het efficiënter maken van de korte keten. Daarna wordt er dieper ingegaan op het werken met data; het aflezen van data en aan de hand daarvan beslissingen maken. Als ondernemer is het belangrijk methodes te ontwikkelen om data zo efficiënt mogelijk in te zetten, zonder jezelf erin te verliezen. In de workshop worden concrete handvatten gegeven.

Aanmelden

Aanmelden kan tot uiterlijk 21 mei 2021 via het formulier op de website van provincie Flevoland.

Flevoland, proefkeuken voor succes

De workshop maakt onderdeel uit van serie van 4 interactieve workshops van het programma ‘Recipe for succes’. De workshops zijn bedoeld voor ondernemers die in de agri-en foodsector een bedrijf hebben of nauw betrokken zijn bij de strategische kant bij een bedrijf. Met deze workshops willen we de korte keten en het netwerk verbreden en versterken.

  • Food Forum is het paviljoen van

    provincie flevoland

  • Food Forum is onderdeel van

    Flevo Campus

  • Food Forum is de Flevolandse inzending voor

    Floriade