Doorgaan naar content

Terugblik workshop ‘Veelzijdig Quinoa’

6 juli 2023

Op dinsdag 4 juni vond de workshop ‘Veelzijdig Quinoa’ plaats, georganiseerd door Food Forum. Tijdens deze workshop deelde Corné Overbeeke van Quinoa Holland zijn kennis over quinoa-teelt en zijn verhaal over waarom hij hier ooit mee begonnen is en de risico’s wat verbouwen van quinoa met zich meebrengt. De deelnemers werden vervolgens verrast door Claudia Arkesteijn van CLARK fermentation, die haar Quinoa Tempeh presenteerde. Daarna liet chef-kok Sharon de Miranda zien hoe je er iets heerlijks mee kunt bereiden. Ze liet de aanwezigen proeven van een paar verrukkelijke quinoa-gerechten waaronder onverwachte creaties zoals “overnight quinoa” – perfect voor het ontbijt – en een pittig quinoa-hapje.

Ook een keer een workshop bijwonen? 12 september staat in het teken van Kikkererwten. Meld je direct aan en we zien je graag in Food Forum.

 

Deze workshop werd mede mogelijk gemaakt door onze partners: Quinoa Holland en CLARK fermentation

Contact Quinoa Holland - Quinoa uit Nederland          CLARK fermentation | LinkedIn

Eigentijdse eiwitworkshops

Met verschillende eigentijds eiwitworkshops jagen we de eiwittransitie aan. Food Forum zoekt de verbinding met pioniers in de voedingsbranche om te creëren en te inspireren. Tijdens de sessies krijgen aanwezigen inzicht in waar de kansen liggen. En worden zij geïnspireerd om anders naar hun voedsel te kijken. Op 12 juli is er een nieuwe workshop met de Kikkererwt in de hoofdrol. Meld je aan en laat je inspireren door Anna van der Bijl van Laan Landbouw Tollebeek, Tanya Vannawat van Tan Tofu en de smaaksensaties van chef-kok Sharon de Miranda.

Meld je hier aan, deelname is gratis.