Doorgaan naar content

Quinoa Tempeh proeven? Kom 4 juli ook naar Food Forum

1 juli 2023

Op 4 juli staat de gratis workshop in het Food Forum in het teken van Quinoa. Naast onze gastspreker Corné Overbeeke van Quinoa Holland komt ook Claudia Arkesteijn aan het woord. Want zij heeft met haar bedrijf CLARK fermentation onderandere tempeh van Quinoa ontwikkeld. Waanzinnig voedzaam, net als quinoa dus, maar ook heel erg lekker. En Sharon kookt natuurlijk met Quinoa en dat mag jij ook proeven.

Mis deze workshop niet en meld je nu nog aan voor de laatste plaatsen. 

Over de workshop

Tijdens de workshop neemt Corné Overbeeke je mee op reis over de wereld en zijn liefde voor Quinoa. Claudia Arkesteijn is ook aanwezig en vertelt over haar passie voor gefermenteerde voeding waar ze onder andere ook quinoa tempeh maakt. Het programma is natuurlijk inclusief smakelijke bereidingen van onze chef-kok Sharon de Miranda. Aan de bar van de open keuken kun je kijken en vervolgens proeven van quiona en quinoa tempeh hapjes.