Doorgaan naar content

Terugblik workshop ‘Indrukwekkende Sojaboon’

13 juni 2023

De Indrukwekkende Sojaboon

Dinsdag 13 juni jl. presenteerde Food Forum de workshop Indrukwekkende Sojaboon. Tijdens de workshop nam Jan Groen (Green Organics en Dutch Edamamé) de deelnemers mee in de wondere wereld van de sojaboon. Samen met Harry Schreuder van Harry’s Farm en Steven IJzerman, kwaliteitsmanager van Udea legde hij uit waarom de sojaboon steeds populairder wordt. Chef-kok Sharon de Miranda liet de aanwezigen proeven dat de sympathieke sojaboon veelzijdig is om mee te koken en heel erg lekker.

Feenstra FotografieDeze workshop werd mede mogelijk gemaakt door ons partners: Udea, Green Organics, Dutch Edamamé en Harry’s farm.

Eigentijdse eiwitworkshops

Met verschillende eigentijds eiwitworkshops jagen we de eiwittransitie aan. Food Forum zoekt de verbinding met pioniers in de voedingsbranche om te creëren en te inspireren. Tijdens de sessies krijgen aanwezigen inzicht in waar de kansen liggen. En worden zij geïnspireerd om anders naar hun voedsel te kijken. Op 4 juli is er een nieuwe workshop met Quinoa in de hoofdrol. Meld je aan en laat je inspireren door Corné Overbeeke van Quinoa Holland en de smaaksensaties van chef-kok Sharon de Miranda.

Meld je hier aan, deelname is gratis.