Doorgaan naar content

Food Forum chef-kok Sharon de Miranda Flevolandse Zakenvouw van het Jaar 2023

9 juni 2023

Het team van Food Forum en de Provincie Flevoland zijn er super trots op dat chef-kok Sharon de Miranda, de titel Zakenvrouw van het Jaar 2023 heeft ontvangen voor haar werk als manager.

Volgens de jury is Sharon een enthousiaste en bevlogen uitdraagster van de missie, visie en strategie voor lokale voedselvoorziening en is in dienst van de provincie Flevoland. Zij is manager van Food Forum sinds 2020 met verve en passie. Met het menu voor de toekomst wil zij iedereen kennis laten maken met lekkere en duurzame gerechten voor de toekomst waarbij producten afkomstig zijn uit Flevoland … een echte ambassadeur van de Almere en de provincie!

‘Jeetje wat ben ik blij en ik voel me enorm gewaardeerd met deze titel, maar zonder de hulp van mijn team en de provincie Flevoland had ik hier niet gestaan, dank jullie wel allemaal!’

Sharon de Miranda

Food Forum trakteert!

Om te vieren dat Sharon heeft gewonnen, nodigt Food Forum in de maand juni iedereen uit voor een feestelijke traktatie in Food Forum. Het inspiratierestaurant is open van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Wees welkom en laat je inspireren!