Doorgaan naar content

Workshop Ongewoon Veldboon

2 februari 2023

Gewoon? Nee dat is de Veldboon zeker niet. Dit boontje is ongewoon gezond, extreem voedzaam en uitzinnig lekker! Tijdens de workshop ‘Ongewoon Veldboon’ neemt Rogier Scherpbier je mee in de wereld van deze ongewone boon. Rogier is eigenaar van Zonnespelt Lelystad, verwerker van biologische en biodynamische granen, en daarnaast ook deelnemer aan de FlevoVeldboon proeftuin van provincie Flevoland.

Wanneer?

Dinsdag 21 februari van 13.00 tot 15.00 uur in Food Forum, meld je aan via foodforum@flevoland.nl

Smaaksensaties

Chef-kok Sharon de Miranda, verzorgt de smaaksensaties tijdens de workshop. Laat je inspireren door de ongewone mogelijkheden van de veldboon. Hoe kun jij de veldboon op je menu zetten? Wat is hier voor nodig, waar koop je ze en welke winst is er te behalen? Wij denken graag met je mee, delen onze kennis over het Menu van de Toekomst en de oneindige plantaardige keuzes die je kunt maken!

Eiwitrijke workshops @ Food Forum

Voor food professionals organiseren we elke 2 maanden een workshop over de kansen van de eiwittransitie. Samen met telers, verwerkers, lokale horeca ondernemers, studenten en voedselveranderaars zetten we eiwitten op de lokale menukaart.

Aanmelden

Kom bij ons langs, versterk je netwerk, kennis en laat je smakelijk inspireren. Meld je aan via foodforum@flevoland.nl