Doorgaan naar content

#3 Vegan crème patissière | Joris Bijdendijk | Nedervanille van Koppert Cress

17 augustus 2022

Geef deze top-chef een uitdaging en hij doet er een schepje bovenop! Met de allereerste vanille uit Nederland maakt Joris Bijdendijk veganistische crème patissière (banketbakkersroom) van pastinaak, vanille en vanille olie voor zijn rabarber dessert. Met Nedervanille van Rob Baan, Koppert Cress. Bekijk het in Sharon’s Good Food #3:

Sharon’s Good Food Show

Chefkok Sharon de Miranda kookt regelmatig samen met creatieve topchefs een gezond, lekker én duurzaam gerecht. Voedselproducenten dagen de chefs uit om te koken met hun product. Samen geven zij een nieuwe eetcultuur vorm die past binnen de grenzen van onze planeet. Welke filosofie, kooktechnieken, materialen en smaken bepalen ons toekomstige bord eten? Met een dosis keukenhumor en zonder enig blad voor de mond, vraagt Sharon top-chefs het hemd van het lijf in deze online meekookshow.