Doorgaan naar content

#2 Ohitashi | Chef Kitsanin Thanyakulsajja

6 juli 2022

Autodidact Kitsanin ‘Kit’ Thanyakulsajja van restaurant Undercover deelt zijn Japanse geheim voor Ohitashi: paksoi van Bob van der Voort (BioFood B.V.) geblancheerd in dashi bouillon met kombu en bonito. Wat geeft die ultra verfijnde smaak? En waarom zou je IJslands water gebruiken en niet gewoon uit de kraan?

https://youtu.be/gn8cehahZT4

Sharon’s Good Food Show

Chefkok Sharon de Miranda kookt elke maand samen met creatieve topchefs een gezond, lekker én duurzaam gerecht. Voedselproducenten dagen de chefs uit om te koken met hun product. Samen geven zij een nieuwe eetcultuur vorm die past binnen de grenzen van onze planeet. Welke filosofie, kooktechnieken, materialen en smaken bepalen ons toekomstige bord eten? Met een dosis keukenhumor en zonder enig blad voor de mond, vraagt Sharon top-chefs het hemd van het lijf in deze online meekookshow.