Doorgaan naar content

Eerste exemplaar #GreenVibes magazine vol inspiratie overhandigd

4 juli 2022

Op donderdag 30 juni werd in Food Forum op Floriade park het eerste exemplaar van het #GreenVibes van Flevoland magazine overhandigd aan Commissaris van de Koning dhr. Leen Verbeek. Het magazine dat werd overhandigd door Brigitte Daalder, directeur van Visit Flevoland, bevat allerlei leuke ‘groene’ verhalen, weetjes en tips over Flevoland.

Innovatief, groen en duurzaam
In het #GreenVibes magazine lees je leuke artikelen over Flevolanders en Flevolandse bedrijven. Maar ook heerlijke recepten en grappige weetjes komen voorbij. “De verhalen in het magazine laten zien hoe innovatief, groen en duurzaam Flevoland is”, aldus dhr. Leen Verbeek. “Laat u inspireren door de verhalen uit dit magazine en alles wat er te beleven is op Floriade Expo 2022”.

Tips, weetjes voor een leuk dagje uit
Het magazine is samengesteld door Visit Flevoland. Directeur Brigitte Daalder benadrukt dat in het magazine allerlei leuke tips en weetjes voor een leuk dagje uit in Flevoland te vinden zijn. Brigitte: “#GreenVibes gaat verder dan alleen ‘groene’ initiatieven op het gebied van voedsel, gezond leven en duurzaamheid. De #GreenVibes voel je ook in de vele activiteiten die je in Flevoland kunt doen. We hebben een aantal leuke #GreenVibes arrangementen samengesteld waarin groene initiatieven worden gecombineerd met leuke activiteiten”. Het magazine is vanaf 1 juli te verkrijgen via Batavia Stad Fashion Outlet, Food Forum en recreatieve ondernemers in Flevoland.

Floriade in de Regio
Het magazine #GreenVibes van Flevoland is onderdeel van het programma ‘Floriade in de Regio’, dat Visit Flevoland in opdracht van provincie Flevoland uitvoert. Het programma heeft als doel zoveel mogelijk inwoners, bedrijven en bezoekers te betrekken bij Floriade Expo 2022. Het thema van Floriade is Growing Green Cities. Om hierbij aan te sluiten kleurt heel Flevoland tijdens de Floriade groen onder de noemer #GreenVibes. Floriade Expo 2022 in Almere is tot 9 oktober 2022 te bezoeken.

Kijk voor alle arrangementen op Floriade Expo 2022 | Visit Flevoland.