Doorgaan naar content

The logistic landscape

In deze 4e aflevering wordt besproken of we kunnen leren van logistiek om groene steden te bouwen en wordt ingegaan op toonaangevende innovaties en ontwerp concepten in het logistieke landschap.

The logistic landscape - Food Forum
28 oktober 2021
The logistic landscape - Food Forum
15:00 - 16:30
The logistic landscape - Food Forum
Online

De serie Going Green wordt georganiseerd door de Vereniging Deltametropool in samenwerking met Provincie Flevoland. Deze bijeenkomst is in het Engels.

Share

Werken aan een groene stad, wat houdt dat eigenlijk in?

In het programma ‘Going Green‘ – in aanloop naar de Floriade 2022 – bespreken we dit aan de hand van zes kwaliteiten die wij als cruciaal beschouwen voor de aard van groene steden: klimaatbestendig, verbonden, zelfvoorzienend, circulair, duurzaam en innovatief. Het doel van de serie is om het concept van de Groene Stad te verduidelijken. Wat betekent een Groene Stad eigenlijk? Wat vraagt het van planners, bewoners, ontwikkelaars? Wat zou de Groene Stad moeten opleveren en waar moeten we aan werken om zo ver te komen?

Programma

Elke dialoog duurt 90 minuten en wordt gemodereerd door Sophie Stravens. Het programma is hoofdzakelijk in het Nederlands met zo nu en dan een internationale spreker. De serie wordt gedocumenteerd in korte kronieken, geschreven door Sanne van den Breemer, die later gebundeld worden in een tweetalig cahier. Dit cahier wordt gedeeld op het Floriade terrein gedurende de gehele tentoonstellingsperiode in 2022.

Meer informatie en aanmelden

Deze vierde dialoog is in het Engels. Voor meer informatie en aanmelden ga naar de website van de Vereniging Deltametropool.

Serie van zes dialogen

Het evenementenprogramma vormt een aanloop naar de Floriade 2022 met het thema ‘Growing Green Cities‘. Het programma wordt georganiseerd door Vereniging Deltametropool in samenwerking met Provincie Flevoland en bestaat uit een serie van zes dialogen. De serie wordt live uitgezonden tussen juni 2021 en februari 2022.

Floriade Dialogues

Going Green is de bijdrage van provincie Flevoland aan ‘Floriade Dialogues’: een initiatief van Floriade Expo 2022. Dit is een serie van internationale presentaties en evenementen om kennis over groene innovatie rondom het thema ‘Growing Green Cities’ te delen en zo deze innovatie te versnellen. Benieuwd naar het hele programma van Floriade Dialogues en hoe u daaraan kunt bijdragen? Meld u dan aan.

 

The logistic landscape - Food Forum

Soon

On this moment we have no activities planned