Doorgaan naar content

Sharon’s Chef Show

Aflevering 1: Menu voor de Toekomst

Sharon de Miranda, bekend tv-kok en chef-kok van Food Forum, start met haar eigen online kookshow. In de keuken van Food Forum gaat ze in gesprek over het voedsel van morgen en kookt ze met smaakmakers uit de Nederlandse voedingswereld de lekkerste gerechten. De 1e aflevering gaat over het Menu voor de Toekomst.

Sharon's Chef Show - Food Forum
3 november 2021
Sharon's Chef Show - Food Forum
00:00 - 00:00
Sharon's Chef Show - Food Forum
Online

Share

Menu voor de Toekomst

De 1e show gaat over het Menu voor de Toekomst. Hoe zou het Menu voor de Toekomst er uit moeten zien om zowel gezond als duurzaam te zijn? Te gast zijn Drees-Peter van den Bosch, algemeen directeur van Hutten Catering en Joris Heijnen, directeur van Greendish. Gastchef Ramon Brugman maakt een heerlijke kabeljauw uit Urk klaar met Flevolandse Edamame boontjes en venkel.

Sharon de Miranda

Sharon is sinds 2015 tv-kok. Geïnspireerd door een Nederlandse moeder, Surinaamse vader en half Indische oma maakt ze gerechten uit alle windstreken. Ze is geboren in Nederland, maar opgegroeid op Curaçao. Haar interesse in eten was al duidelijk voordat ze kon lopen. Na de middelbare school volgde ze diverse koksopleidingen. Vandaag de dag kookt ze gerechten uit alle windstreken. In Food Forum doet ze dat op basis van Flevolandse producten.

Sharon's Chef Show - Food Forum

Soon

On this moment we have no activities planned