Doorgaan naar content

Food Forum Live!

Op 4 juni is het zover: dan krijgt u een online preview van Food Forum, het paviljoen van Provincie Flevoland op Floriade Expo 2022.  Commissaris van de Koning Leen Verbeek vertelt wat het belang is van Floriade Expo en Food Forum. Uw gastheer, gedeputeerde Jan-Nico Appelman, ontvangt verschillende gasten. U kunt de online opening volgen via de live stream.

Food Forum Live - Food Forum
4 juni 2021
Food Forum Live - Food Forum
13:30 - 15:00
Food Forum Live - Food Forum
Online
Impressie van Food Forum met groene strik

Laat u tijdens Food Forum Live! inspireren over de mogelijkheden van Food Forum nu en tijdens Floriade Expo. In de uitzending speciale aandacht voor het thema voedsel en de start van de Village waar startende ondernemers hun voedselinnovaties verder kunnen uitwerken.

Share

Programma online bijeenkomst

Gedeputeerde Jan-Nico Appelman en gespreksleider Lotte Sluiter ontvangen verschillende gasten aan tafel. Chef-kok Sharon de Miranda laat zien welke heerlijke, gezonde gerechten zij maakt met Flevolandse producten. De gasten en onderwerpen zijn:

  • Eline Strijkers van DoepelStrijkers is, samen met Duzan Doepel, de architect van Food Forum. Zij vertelt hoe het ontstaan van Flevoland hun inspiratie was voor ontwerp en interieur.
  • Aannemer Strukton Worksphere over hoe zij circulair bouwen toegepast hebben.
  • De laatste informatie over Floriade Expo 2022.
  • Marco Smit, directeur Horizon, over het Business-to-Business programma in Food Forum. En de kansen voor Flevolandse ondernemers.
  • Ellen Tijkotte, senior projectleider, over de programmering die in Food Forum van start gaat.
  • Bauke van der Veen, Vereniging Flevofood, over de groeiende interesse voor streekproducten, ook in Flevoland. Waarom dat belangrijk is voor de voedselvoorziening van de toekomst en hoe ondernemers daarop kunnen inspelen.

Flevo Campus

Samen Lenno Munnikes, directeur Flevo Campus, vieren wij ook de start van de Village. De plek waar startende voedselondernemers hun innovaties kunnen uitwerken. Paviljoen Food Forum, de Village en Aeres Hogeschool Almere zijn de gebouwen van Flevo Campus. Dit kenniscentrum over stedelijke voedselvoorziening blijft ook na Floriade bestaan.

Livestream

Deze online bijeenkomst is te volgen via een livestream.

Food Forum Live - Food Forum

Soon

On this moment we have no activities planned