Doorgaan naar content

Ondernemers van eigen Zeebodem

Klik hier om direct naar de live uitzending te gaan op 14 juli om 20.30 uur.

Hoe kijken twee generaties gangbare boeren naar de toekomst van voedselproducerend Flevoland?  In deze talkshow duiken we in de familiegeschiedenis en het ondernemerschap van vader Gerard en zoon Gert Jan van Tilburg. Gert Jan runt zijn gangbare akkerbouwbedrijf in Bant waar Gerard nog altijd graag een handje meehelpt. Wat bracht hun naar Flevoland? Welke uitdagingen boden zij het hoofd in de afgelopen decennia? En vooral: hoe zien zij de toekomst van voedselproducerend Flevoland voor zich? Verwacht een openhartig gesprek op het scherpst van de snede gevoerd met deze twee ras ondernemers.

Ondernemers van eigen Zeebodem - Food Forum
14 juli 2021
Ondernemers van eigen Zeebodem - Food Forum
20:30 - 21:15
Ondernemers van eigen Zeebodem - Food Forum
Online
Familie van Tilburg

We sluiten de talkshow altijd af met de vraag: wat heb jij nodig voor een goede toekomst van je bedrijf, en kan het kijkerspubliek je helpen?

Share

Gert Jan van Tilburg

Gert Jan van Tilburg is mede-eigenaar van akkerbouwbedrijf en pootgoedsnijders Van Tilburg & Roose. Daar teelt en bewaart hij o.a. uien, wortelen en pootardappelen. U kunt hem ook kennen van de pas geknakte windmolen die al sinds de jaren ’80 op het erf stond. Samen met zijn vrouw Jessica en twee zoons woont hij op het bedrijf in Bant.

Gerard van Tilburg

Gerard van Tilburg  verhuisde op tweejarige leeftijd naar de Noordoostpolder waar zijn vader werkte. Hier nam hij het akkerbouwbedrijf van zijn schoonvader over. Daarnaast bekleedde hij diverse functies zoals het vice-voorzitterschap van het bestuur van Royal Cosun en voorzitter van de Rabobank.

Serie Ondernemers van eigen Zeebodem

Flevoland kent legio ondernemers wiens wortels elders in Nederland liggen, maar hier hun ondernemershaven vonden. In deze talkshow nemen we de tijd voor de verhalen van voedselondernemers die al zeer lang of juist net zijn komen ondernemen. Wat bracht hun naar Flevoland? Welke hobbels en overwinningen staan op hun lijst? Wat kunnen collega-ondernemers daarvan leren? In dit diepte interview vragen we de ondernemer het hemd van het lijf en leren we zowel de mens als het zakelijke brein achter de ondernemer kennen. We sluiten altijd af met de vraag: wat heb jij nodig voor een goede toekomst van je bedrijf, en kan het kijkerspubliek je helpen?

Registration form

Ondernemers van eigen Zeebodem - Food Forum

Soon

On this moment we have no activities planned