Doorgaan naar content

Ondernemers van eigen Zeebodem

#4 Hendrik Kramer

Hendrik Kramer’s vader was visser, en hij de gedroomde opvolger. Maar zijn vader raadde het hem af. Er waren stijgende dieselprijzen, dalende visprijzen en de vangst werd minder. Wat te doen? Hendrik besloot om zijn vaders nalatenschap voort te zetten, maar dan compleet anders. Zijn missie: met een zo klein mogelijke footprint een eerlijk visje vangen. Inmiddels vaart hij twee schepen (MDV1 & 2) die hij liefkozend “De Tesla’s van de Zee” heeft gedoopt.

Ondernemers van eigen Zeebodem #4 Hendrik Kramer - Food Forum
17 november 2021
Ondernemers van eigen Zeebodem #4 Hendrik Kramer - Food Forum
20:30 - 21:15
Ondernemers van eigen Zeebodem #4 Hendrik Kramer - Food Forum
Online

We sluiten de talkshow altijd af met de vraag: wat heb jij nodig voor een goede toekomst van je bedrijf, en kan het kijkerspubliek je helpen?

Kijken?

Klik hier om naar de live uitzending te gaan.

Share

Vissers Hendrik Kramer en pa Klaas Kramer

Met deze uiterst duurzame schepen ziet hij een totaal nieuwe, andere toekomst van vissen voor zich. Het gaat trager, met meer aandacht voor het zeeleven, met gigantisch veel minder brandstof en met meer inkomsten voor de visser. Hoe dan? Wat bracht hem tot deze keuze? En welke kant ziet hij de sector opgaan? Dat en meer bespreken we in de volgende, vierde editie van Ondernemers van Eigen Zeebodem! Hendrik schuift aan samen met zijn vader.

Moderator Wendelien Wouters

Wendelien is persoonlijk en warm, snel en gevat, creatief en een goede luisteraar. Samen met Hendrik Kramer en zijn vader, neemt ze u mee in de uitdagingen van ondernemerschap op eigen Zeebodem.

Over de serie Ondernemers van eigen Zeebodem

Flevoland kent legio ondernemers wiens wortels elders in Nederland liggen, maar hier hun ondernemershaven vonden. In deze talkshow nemen we de tijd voor de verhalen van voedselondernemers die al zeer lang of juist net zijn komen ondernemen. Wat bracht hun naar Flevoland? Welke hobbels en overwinningen staan op hun lijst? Wat kunnen collega-ondernemers daarvan leren? In dit diepte interview vragen we de ondernemer het hemd van het lijf en leren we zowel de mens als het zakelijke brein achter de ondernemer kennen. We sluiten altijd af met de vraag: wat heb jij nodig voor de toekomst van je bedrijf, en hoe kan het kijkerspubliek helpen?

Ondernemers van eigen Zeebodem #4 Hendrik Kramer - Food Forum

Soon

On this moment we have no activities planned