Doorgaan naar content

Ondernemers van eigen Zeebodem

Hoe groeide Arabic Bread uit van een kleine broodbakker, tot een gigant die ruim 100.000 broden bakt per dag en levert aan Jumbo en Hello Fresh? In deze derde editie van de talkshow duiken we in de familiegeschiedenis en het ondernemerschap van Fadi Yassin. Deze ondernemer met Libanese roots koos 21 jaar geleden vol overtuiging voor de stad Almere. Hoe bouwde hij zijn bedrijf op? Welke uitdagingen kwam hij tegen? En wat hoopt hij de komende jaren nog te bereiken, wat kan Flevoland daarin betekenen? Samen met zijn dochter Sara Yassin (16, VWO) voeren we een openhartig gesprek gevoerd op het scherpst van de snede!

Ondernemers van eigen Zeebodem #3 Fadi Yassin - Food Forum
13 oktober 2021
Ondernemers van eigen Zeebodem #3 Fadi Yassin - Food Forum
20:30 - 21:15
Ondernemers van eigen Zeebodem #3 Fadi Yassin - Food Forum
Online
Fadi Yassin

We sluiten de talkshow altijd af met de vraag: wat heb jij nodig voor een goede toekomst van je bedrijf, en kan het kijkerspubliek je helpen?

Share

Fadi Yassin – Arabic Bread

Fadi Yassin kwam in 2000 met 4 broers vanuit Duitsland naar Almere om een goed leven op te bouwen. Als 6-jarige vluchtte zijn ouders met het gezin vanuit Libanon naar Duitsland. Almere stool hun harten als nieuwe stad, en twee broers besloten te gaan ondernemen. Brood zat hen in de aderen, vader en grootvader waren ook bakker geweest. Inmiddels heeft Arabic Bread een miljoenenomzet
en telt Fadi’s eigen gezin 4 kinderen.

Moderator Wendelien Wouters

Wendelien is persoonlijk en warm, snel en gevat, creatief en een goede luisteraar. Samen met de Lia Smit, neemt ze u mee in de uitdagingen van ondernemerschap op eigen Zeebodem.

Livestream

Klik hier om direct naar de livestream te gaan zonder aan te melden.

 

Registration form

Ondernemers van eigen Zeebodem #3 Fadi Yassin - Food Forum

Soon

On this moment we have no activities planned