Doorgaan naar content

Kansen voor lokaal voedsel

De aandacht voor lokaal voedsel wordt steeds groter. Welke kansen biedt dat voor Flevolandse ondernemers?

Kansen voor lokaal voedsel - Food Forum
10 maart 2021
Kansen voor lokaal voedsel - Food Forum
14:00 - 15:30
Kansen voor lokaal voedsel - Food Forum
Online
Groenten met bordje Grow local

Consumenten zijn steeds meer bereid lokaal voedsel te kopen. Een mooie kans voor regionale ondernemers om rechtstreeks aan de consument te leveren. Maar wat komt daar bij kijken? Aan de hand van praktijkvoorbeelden uit het programma Local2local en de Flevourbox van Vereniging Flevofood hoort u over de mogelijkheden.

Share

Programma

Tijdens de bijeenkomst hoort u praktijkvoorbeelden. De sprekers gaan met de deelnemers in gesprek over hoe de kansen te benutten.

Online bijeenkomst

Deze bijeenkomst is online te volgen. Na inschrijving ontvangt u kort voor de bijeenkomst de link.

Inschrijfformulier

    De velden met * zijn verplicht in te vullen.

    Sprekers

    Mark Frederiks

    Mark Frederiks

    Oprichter van Local2local

    Bauke-van-der-Veen

    Bauke van der Veen

    Bestuurslid van Vereniging Flevofood

    Programmalijn Korte Keten

    De aandacht voor lokaal voedsel wordt steeds groter. De afstand tussen consument en boer wordt daarmee verkort en door de korte reisafstanden is het ook duurzamer. Provincie Flevoland en haar partners willen de ontwikkeling van korte keten in de regio actief stimuleren en faciliteren. Dit door o.a. het aanbieden van bijeenkomsten en masterclasses.

    Kansen voor lokaal voedsel - Food Forum

    Soon

    On this moment we have no activities planned