Kansen voor lokaal voedsel
De aandacht voor lokaal voedsel wordt steeds groter. Welke kansen biedt dat voor Flevolandse ondernemers?
De aandacht voor lokaal voedsel wordt steeds groter. Welke kansen biedt dat voor Flevolandse ondernemers?
Consumenten zijn steeds meer bereid lokaal voedsel te kopen. Een mooie kans voor regionale ondernemers om rechtstreeks aan de consument te leveren. Maar wat komt daar bij kijken? Aan de hand van praktijkvoorbeelden uit het programma Local2local en de Flevourbox van Vereniging Flevofood hoort u over de mogelijkheden.
Tijdens de bijeenkomst hoort u praktijkvoorbeelden. De sprekers gaan met de deelnemers in gesprek over hoe de kansen te benutten.
Deze bijeenkomst is online te volgen. Na inschrijving ontvangt u kort voor de bijeenkomst de link.
Oprichter van Local2local
Bestuurslid van Vereniging Flevofood
De aandacht voor lokaal voedsel wordt steeds groter. De afstand tussen consument en boer wordt daarmee verkort en door de korte reisafstanden is het ook duurzamer. Provincie Flevoland en haar partners willen de ontwikkeling van korte keten in de regio actief stimuleren en faciliteren. Dit door o.a. het aanbieden van bijeenkomsten en masterclasses.