Doorgaan naar content

Studio

Ook voor uw webinar, online talkshow of masterclass kunt u in Food Forum terecht. Zo kan uw (online) evenement doorgaan en heeft u de mogelijkheid om veel mensen te bereiken.

De studio - Food Forum
Capaciteit 5 personen
De studio - Food Forum
Oppervlakte 51m2
De studio - Food Forum
Kosten: € 3.948,-

Studio reserveren? Stuur dan een mail aan foodforum@flevoland.nl

Studio opstelling in Food Forum

Online evenement

De studio kan ingezet worden voor verschillende online uitzendingen. De studio wordt verzorgd door Onyx AV. Zij hebben veel ervaring met meercamera-regie en streamfaciliteiten. Zij verzorgen de gehele livestream van het maken van een pagina binnen het platform WebinarGeek met door u gewenste foto’s tot het verzenden van de juiste link naar uw deelnemers en natuurlijk de gehele technische begeleiding. U hoeft alleen te zorgen voor de inhoudelijke opzet van de bijeenkomst. Ook zijn er verschillende interactiemogelijkheden zoals chat en polls. In Food Forum is glasvezel aanwezig, waardoor er een goede verbinding is.

Beschikbaarheid

De studio is beschikbaar wanneer de aanvraag 2 weken voorafgaand aan de gewenste datum bij ons binnen is. Op aanvraag kan er altijd bekeken worden of de studio ook op kortere termijn beschikbaar is.

Kosten

De studio kosten zijn: € 3.948,- exclusief BTW. Dit zijn kosten voor webinar/uitzending/livestream opname met maximaal 5 personen. Inclusief de opname die als MP4-bestand geleverd wordt.

Meer informatie of reserveren?

Stuur een mail aan foodforum@flevoland.nl

Lees onze Algemene Voorwaarden Food Forum.

De studio - Food Forum
Robotarm plaatst plantjes

Binnenkort

Op dit moment staan er geen activiteiten gepland.
  • Food Forum is het paviljoen van

    provincie flevoland

  • Food Forum is onderdeel van

    Flevo Campus