Doorgaan naar content

De Appel

In deze vergaderzaal heeft u een unieke kans om te vergaderen met uitkijk over Floriade park en op de skyline van Almere over het Weerwater.

De Appel - Food Forum
Capaciteit tot 9 personen (1,5 meter afstand)
De Appel - Food Forum
Oppervlakte 32 m2
De Appel - Food Forum
Kosten € 149,- per dagdeel

Ruimte reserveren: stuur een mail naar zakelijk@floriade.com

Inrichting ruimte De Appel

Opstellingen

De ruimte heeft een warme inrichting en verschillende opstellingen zijn mogelijk. Geef bij uw reservering aan welke opstelling u zou willen.

 • Theateropstelling: 9 personen
 • Boardroom opstelling: 5 personen

De capaciteit is gebaseerd op 1,5 meter afstand. Bij verhuur houden we ons aan de actuele richtlijnen van het RIVM en hanteren de regels van de Rijksoverheid voor horeca. Zo wordt de coronacheck-app gescand bij binnenkomst en dient een mondkapje gedragen te worden wanneer bij het verplaatsen.

Faciliteiten

De ruimte is voorzien van een 55 inch LED scherm inclusief audio waarop u een laptop kunt aansluiten voor het geven van een presentatie. Er is gratis wifi beschikbaar. De ruimte op de bovenverdieping is bereikbaar via trap en lift.

Prijzen

Genoemde prijs is alleen de zaalhuur exclusief BTW en geldt voor de periode tot aan Floriade Expo 2022.

Horeca

In ons horeca aanbod staat duurzaamheid centraal. De seizoensgebonden menukaart is afwisselend met veel Flevolandse producten. Bij de zaalhuur zijn verschillende arrangementen te boeken. Onze chef-kok Sharon de Miranda laat u en uw gasten proeven van het menu voor de toekomst, dat bestaat uit eerlijke, gezonde en smaakvolle gerechten.

Bereikbaarheid

Food Forum heeft een goede bereikbaarheid vanwege haar ligging vlak bij de A6 en bij busstation ‘t Oor.

Extra opties

U kunt uw bijeenkomst of vergadering ook uitbreiden met extra opties zoals:

Kookdemo’s

Voedsel verbindt. Ook uw relaties aan uw bedrijf. In Food Forum, waar voedsel centraal staat, bieden wij de mogelijkheid om een kookdemo te organiseren. In onze open keuken en met inzet van (onze) innovatieve en inspirerende kok(s) is veel mogelijk. Laat uw gasten proeven van gerechten van het Menu voor de Toekomst of van gerechten met Flevolandse producten. We denken graag met u mee om een mooi programma samen te stellen.

Livestream van bijeenkomsten

Kunnen niet al uw relaties komen, maar wilt u hen toch de mogelijkheid bieden om erbij te zijn? Dat kan door de bijeenkomst live te laten streamen vanuit onze Studio. Wij werken hiervoor samen met een vaste partner die dit voor u kan verzorgen.

Meer informatie of reserveren?

Vul dan het aanvraagformulier in of stuur een mail naar zakelijk@floriade.com

Lees onze Algemene Voorwaarden Food Forum

 

 • Food Forum is het paviljoen van

  provincie flevoland

 • Food Forum is onderdeel van

  Flevo Campus

 • Food Forum is de Flevolandse inzending voor

  Floriade