Doorgaan naar content

Begane grond met prachtige tribunetrap

Een mooie lichte ruimte, die de ligging van Flevoland onder zeeniveau weerspiegelt. Het meubilair is transparant. De keuken met bar geeft de ruimte extra sfeer. Door de geheel glazen gevel is er een schitterend uitzicht op het Weerwater en de fraai aangelegde tuin. De trap kan gebruikt worden als tribune. Het grote LCD-scherm en de surround sound maken de ruimte geschikt voor grotere bijeenkomsten.

Begane grond - Food Forum
Capaciteit tot 54 personen (1,5 meter afstand)
Begane grond - Food Forum
298 m2
Begane grond - Food Forum
Kosten € 525,- per dagdeel

Ruimte reserveren: stuur een mail naar zakelijk@floriade.com

Begane grond inrichting

Opstellingen

Deze ruimte kan in verschillende opstellingen klaargezet worden. Geef bij uw reservering aan welke opstelling u zou willen.

 • Theateropstelling: 36 personen (inclusief gebruik tribunetrap)
 • Diner: 54 personen
 • Receptie: 50 personen

De capaciteit is gebaseerd op 1,5 meter afstand. De begane grond kan uitsluitend verhuurd worden bij huur van het gehele pand, of na 18.00 uur. Bij verhuur houden we ons aan de actuele richtlijnen van het RIVM en hanteren de regels van de Rijksoverheid voor horeca. Zo wordt de coronacheck-app gescand bij binnenkomst en dient een mondkapje gedragen te worden wanneer bij het verplaatsen.

Faciliteiten

De ruimte is voorzien van een verplaatsbaar 65 inch LED scherm en een vast scherm boven de trap. Er is surroundsound en een microfoon. Aan de schermen kunt u een laptop  aansluiten voor het geven van een presentatie. Er is gratis wifi beschikbaar.

Prijzen

Genoemde prijs is alleen de zaalhuur exclusief BTW en geldt voor de periode tot aan Floriade Expo 2022.

Horeca

In ons horeca aanbod staat duurzaamheid centraal. Onze chef-kok Sharon de Miranda laat u en uw gasten proeven van het menu voor de toekomst, dat bestaat uit eerlijke, gezonde en smaakvolle gerechten. De seizoensgebonden menukaart is afwisselend met veel Flevolandse producten. U kunt voor uw vergadering kiezen uit verschillende arrangementen. Voor een groepsdiner adviseert onze chef-kok u graag over een passend menu.

Bereikbaarheid

Food Forum heeft een goede bereikbaarheid vanwege haar ligging vlak bij de A6 en bij busstation ‘t Oor.

Extra opties

U kunt uw bijeenkomst of vergadering ook uitbreiden met extra opties zoals:

Kookdemo’s

Voedsel verbindt. Ook uw relaties aan uw bedrijf. In Food Forum, waar voedsel centraal staat, bieden wij de mogelijkheid om een kookdemo te organiseren. In onze open keuken en met inzet van (onze) innovatieve en inspirerende kok(s) is veel mogelijk. Laat uw gasten proeven van gerechten van het Menu voor de Toekomst. We denken met u mee om een mooi programma samen te stellen.

Livestream van bijeenkomsten

Kunnen niet al uw relaties live aanwezig zijn, maar wilt u hen toch de mogelijkheid bieden om erbij te zijn? Dat kan door de bijeenkomst live te laten streamen. We werken hiervoor samen met een vaste partner die dit voor u kan verzorgen.

Expositie tijdens Floriade Expo 2022

Tijdens Floriade Expo is op de benedenverdieping een expositie ingericht voor alle Floriade bezoekers en is niet beschikbaar voor verhuur.

Meer informatie of reserveren?

Vul dan het aanvraagformulier in of stuur een mail naar zakelijk@floriade.com

Lees onze Algemene Voorwaarden Food Forum

 

 

 • Food Forum is het paviljoen van

  provincie flevoland

 • Food Forum is onderdeel van

  Flevo Campus

 • Food Forum is de Flevolandse inzending voor

  Floriade