Doorgaan naar content

Food Forum in beeld

Over Food Forum zijn verschillende video’s gemaakt, van de bouw tot de opening. De beelden laten zien hoe dit paviljoen gemaakt is en er nu uit ziet. De video’s zijn terug te kijken via YouTube.

Binnenkijken bij Food Forum

Nieuwsgiering hoe Food Forum er van binnen uit ziet? Bekijk dan deze video op YouTube:

 

Online opening Food Forum

Op 4 juni opende commissaris van de Koning Leen Verbeek in een online bijeenkomst Food Forum. Gedeputeerde Jan-Nico Appelman ging samen met gespreksleider Lotte Sluiter in gesprek met verschillende gasten. Chef-kok Sharon de Miranda maakte heerlijke gerechten van Flevolandse producten. De gasten waren:

 • architecte Eline Strijkers van DoepelStrijkers en Jorrit Oversteeg van Strukton Worksphere over het ontwerp en de bouw
 • Hans Bakker (directeur Floriade Expo 2022), Ellen Tijkotte (Provincie Flevoland) en Marco Smit (directeur Horizon Flevoland) over Floriade Expo, de mogelijkheden voor ondernemers voor Food Forum nu en tijdens de Expo.
 • Bauke van der Veen van Vereniging Flevofood over korte voedselketen en kansen voor ondernemers.
 • Lenno Munnikes (directeur Flevo Campus) over de kenniscampus en de start van De Village.

Bouw Food Forum

Meer weten over het ontwerp en de bouw van Food Forum? Bekijk dan de verschillende video’s in de afspeellijst op YouTube.

Meer weten over ons programma?

In de agenda treft u naast bijeenkomsten die Provincie Flevoland en haar partners zelf organiseren, ook interessante bijeenkomsten die door derden georganiseerd worden. Houd deze agenda in de gaten.

Toon volledig programma

Op zoek naar een unieke locatie?

Door het gebruik van natuurlijke materialen en de ademende leemgevel heeft Food Forum een gezond binnenklimaat. U kunt bij ons terecht voor werkplekken, om te vergaderingen en voor uiteenlopende evenementen.

Toon alle zalen

 • Food Forum is het paviljoen van

  provincie flevoland

 • Food Forum is onderdeel van

  Flevo Campus

 • Food Forum is de Flevolandse inzending voor

  Floriade