Doorgaan naar content

Sharon’s Food Nieuws

De gerechten op de menukaart van Food Forum zijn door chef-kok Sharon de Miranda samengesteld uit Flevolandse seizoensproducten die duurzaam geproduceerd zijn. “Ik noem het Menu voor de Toekomst”, zegt Sharon. Op de menukaart staan gerechten die voldoen aan de voedselvisie van 2050. De visie gaat uit van voldoende, veilig, gezond en eigentijds voedsel voor iedereen, zonder dat we daarbij de aarde uitputten.

Sharon’s Food Nieuws

Chef-kok Sharon de Miranda samen met chef-kok Ramon Brugman

Sharon’s Chef Show Aflevering 1 2 november                                                 De eerste aflevering gaat over het Menu voor de Toekomst. Hoe zou het Menu voor de Toekomst er uit moeten zien om zowel gezond als duurzaam te zijn. Te gast zijn Drees-Peter van den Bosch, algemeen directeur van Hutten Catering en Joris Heijnen, directeur van Greendish. Gastchef Ramon Brugman maakt een heerlijke kabeljauw uit Urk klaar met Flevolandse Edamame boontjes en venkel.

 

 

 

 

Sharon genomineerd voor Black Achievement Award – 1 november       Chef-kok Sharon de Miranda was gisteravond 1 van de 3 genomineerden bij de Black Achievement Award in de categorie ondernemerschap. Jaarlijks wordt de Black Achievement Month gehouden in oktober om talent van mensen met Afrikaanse roots onder de aandacht te brengen. De maand wordt afgesloten met een gala op 1 november, waar vijf awards worden uitgereikt. Binnen iedere categorie zijn drie genomineerden. Food Forum is enorm trots op Sharon.

 

 

 

Greendish directeur Joris Heijnen lanceert de Greendish 2050 Guidelines en overhandigt chef-kok Sharon de Miranda van Food Forum een certificaat als eerste horecaonderneming die volgens de richtlijnen kookt. ©Fotostudio Wierd

Greendish directeur Joris Heijnen lanceert de Greendish 2050 Guidelines en overhandigt chef-kok Sharon de Miranda van Food Forum een certificaat als eerste horecaonderneming die volgens de richtlijnen kookt. ©Fotostudio Wierd

Food Forum eerste Greendish 2050 locatie – 12 oktober
Food Forum is de allereerste locatie ter wereld die volgens de Greendish 2050 Guidelines kookt: richtlijnen die koks ondersteunen in het aanbieden van gezond en duurzaam eten volgens de wetenschappelijke EAT-Lancet normen. Om dit te vieren ontving chef-kok Sharon de Miranda dan ook een certificaat uit handen van Greendish directeur Joris Heijnen tijdens de lancering van de Greendish 2050 Guidelines.

 

 

Meer weten over ons programma?

In de agenda treft u naast bijeenkomsten die Provincie Flevoland en haar partners zelf organiseren, ook interessante bijeenkomsten die door derden georganiseerd worden. Houd deze agenda in de gaten.

Toon volledig programma

Op zoek naar een unieke locatie?

Door het gebruik van natuurlijke materialen en de ademende leemgevel heeft Food Forum een gezond binnenklimaat. U kunt bij ons terecht voor werkplekken, om te vergaderingen en voor uiteenlopende evenementen.

Toon alle zalen

  • Food Forum is het paviljoen van

    provincie flevoland

  • Food Forum is onderdeel van

    Flevo Campus

  • Food Forum is de Flevolandse inzending voor

    Floriade