Doorgaan naar content

Menukaart

In Food Forum wisselt de menukaart per seizoen. De producten zijn zoveel mogelijk regionaal en duurzaam geteeld en gemaakt. Food Forum is de eerste plek in Nederland waar je het Menu voor de Toekomst nu al kunt proeven. Op 12 oktober 2021 ontving Food Forum als eerste het GreenDish 2050 Guidelines certificaat. Dit certificaat laat zien we koken volgens de voedselvisie van 2050 voor duurzaam en gezond eten.

Menukaart

Ook voor het huidige seizoen staan weer heerlijke gerechten gemaakt van Flevolandse producten op onze menukaart. Bekijk de Menukrant voor de nieuwe gerechten en lees de verhalen van een aantal van onze leveranciers.

Onze leveranciers

Veel van de ingrediënten op de menukaart komen van Flevolandse leveranciers of van leveranciers binnen een straal van 50 kilometer. Lees meer over hen op de pagina Onze leveranciers op deze website.

Vergaderarrangementen

Huurt u een van onze ruimtes voor een vergadering of bijeenkomst? Dan bieden wij daar op aanvraag arrangementen voor aan.

 

 

Meer weten over ons programma?

In de agenda treft u naast bijeenkomsten die Provincie Flevoland en haar partners zelf organiseren, ook interessante bijeenkomsten die door derden georganiseerd worden. Houd deze agenda in de gaten.

Toon volledig programma

Op zoek naar een unieke locatie?

Door het gebruik van natuurlijke materialen en de ademende leemgevel heeft Food Forum een gezond binnenklimaat. U kunt bij ons terecht voor werkplekken, om te vergaderingen en voor uiteenlopende evenementen.

Toon alle zalen

  • Food Forum is het paviljoen van

    provincie flevoland

  • Food Forum is onderdeel van

    Flevo Campus

  • Food Forum is de Flevolandse inzending voor

    Floriade