Doorgaan naar content

Flevo Campus

Food Forum is de ontmoetingsplek op Flevo Campus. Deze campus is het Flevolandse kenniscentrum voor het voedselsysteem van de nabije toekomst. Flevo Campus ligt gunstig: op de grens van de consumerende Randstad en de voedselproducerende polders. Ook de ligging op Floriade Park is gunstig: Flevo Campus vormt de entree van Floriade Expo 2022.

De campus huisvest opleidingen over duurzaamheid, gezondheid en gastronomie. Ook start-ups op het gebied van voedselinnovatie maken deel uit van de campus. Zo komen kennis en praktijk samen.

Al voor Floriade Expo 2022 begint, is Food Forum de plek waar ondernemers, studenten en onderzoekers elkaar ontmoeten en nieuwe ideeën genereren over het voedselsysteem van de toekomst. Samen Aeres Hogeschool Almere en de Village vormt Food Forum de start van de ‘fysieke’ Flevo Campus.

Meer informatie op de website van Flevo Campus www.flevocampus.nl

Meer weten over ons programma?

In de agenda treft u naast bijeenkomsten die Provincie Flevoland en haar partners zelf organiseren, ook interessante bijeenkomsten die door derden georganiseerd worden. Houd deze agenda in de gaten.

Toon volledig programma

Op zoek naar een unieke locatie?

Door het gebruik van natuurlijke materialen en de ademende leemgevel heeft Food Forum een gezond binnenklimaat. U kunt bij ons terecht voor werkplekken, om te vergaderingen en voor uiteenlopende evenementen.

Toon alle zalen

  • Food Forum is het paviljoen van

    provincie flevoland

  • Food Forum is onderdeel van

    Flevo Campus

  • Food Forum is de Flevolandse inzending voor

    Floriade